România votează!


Alegeri europarlamentare 2019. Secţiile de votare din România s-au deschis duminică la ora 7.00 şi se închid la ora 21.00.
BUN, luptă pentru uniformizarea calității produselor alimentare în tot spațiul comunitar. Da, vrem o pâine de calitate și sănătoasă pentru tine și familia ta.
Lupta noastră depinde de votul tău.
Blocul Unității Naționale este alături de producătorii români și încurajează a se cumpăra produse tradiționale de la aceștia în detrimentul produselor agroa-alimentare procesate industrial și pline de E-uri, care sunt comercializate în marile lanțuri comerciale.

La scrutinul de duminică, 26 mai, alegătorii vor primi trei buletine – unul pentru alegerile europarlamentare şi două pentru Referendum.

Alegătorii care se află în străinătate în ziua votării pot vota în secțiile de votare organizate de Ministerul Afacerilor Externe pe lângă misiunile diplomatice, oficiile consulare, secțiile consulare și institutele culturale din străinătate. MAE poate organiza, cu acordul autorităților străine, secții de votare și în afara secțiilor de votare menționate mai sus.
Pentru a vedea sectiile de votare din străinătate apelați urmatorul link.


Fii alături de noi