Termeni și condiții

1. Accesul la Blocul Unității Naționale Accesul la Blocul Unității Naționale se face prin intermediul partidulbun.ro și este gratuit. Conținutul paginii de internet are caracter informativ. Utilizarea acestui website reprezintă acordul dumneavoastră în ceea ce privește acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor de mai jos.


2. Proprietate intelectuală Structura, design-ul, conținutul și materialele de pe site aparțin Partidului Blocul Unității Naționale. Sunteți liberi să copiați și să redistribuiți conținutul sub orice formă, în scopuri necomerciale sau comerciale, cu respectarea următoarelor condiții:


• Atribuirea sursei, atribuire care va conține sintagma "Sursă: Blocul Unității Naționale – partidulbun.ro"


• Fără modificări. Dacă modificați sau transformați conținutul, varianta modificată nu poate fi redistribuită.


• Redistribuirea în condiții identice. Dacă redistribuiți conținutul nu puteți impune condiții cu un caracter mai restrictiv decât cele prevăzute de prezenta licență. Blocul Unității Naționale își rezervă dreptul de a licenția anumite materiale de pe site diferit, specificând licența aplicabilă.


3. Protecția datelor cu caracter personal Blocul Unității Naționale se angajează să prelucreze datele cu caracter personal doar în scopul specific colectării acestor date. Cadrul legal general este reprezentat de Regulamentul privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (UE) 2016/679 (“GDPR”) aplicabil în Uniunea Europeană, precum și legislația națională aplicabilă. Datele dumneavoastră cu caracter personal nu vor fi transmise către terți decât cu acordul dumneavoastră expres.


4. Răspundere Blocul Unității Naționale va face toate eforturile pentru ca informațiile furnizate prin intermediul partidulbun.ro să fie corecte și actuale și va încerca pe cât posibil să corecteze erori sau omisiuni, însă nu poate fi trasă la răspundere pentru informațiile furnizate, conținute, omise, pentru prejudiciile de orice natură, suferite de utilizatorul care redistribuie informațiile sau care își bazează acțiunile sau deciziile pe informațiile de pe site. Blocul Unității Naționale își rezervă dreptul de a modifica sau șterge, în orice moment, fără vreo notificare, conținutul de pe site, structura, design-ul sau condițiile de utilizare.


Fii alături de noi